SENT WITHIN 24 HOURS - FREE SHIPPING - 30-DAY RETURN POLICY
Search

Cart

Name Price QTY Product image
  • :

Subtotal:
View cart
Your cart is empty
ABOUT US

ABOUT US

SAY YES TO LOVE, LIFE, FRIENDSHIP, AND ADVENTURE - Sofia Wistam

VÅR MISSION - SMYCKEN FÖR LIVET

Genom åren har jag mött människor som gjort mig ödmjuk inför livets utmaningar. De har lärt mig att vi klarar så mycket mer än vad vi tror. Att det är viktigt att ta vara på livets guldkorn och att leva här och nu.

Känslan av den pirrande, berusande föräls­kelsen. Att se sitt barn i ögonen för första gången. Vännen som får dig att skratta så att tårar­na rinner. Naturens vidunderliga skönhet. Men även det ofrånkomliga. Maktlösheten inför avsked. Att resa sig efter att ha bli­vit golvad. Att våga släppa taget. Att vara tacksam. Att se möjligheter inte begräns­ningar.

Jag hoppas att mina smycken kan bli en påminnelse om just detta.

VÅRA SMYCKEN

Sofia designar och utvecklar alla smycken. Hennes utgångspunkt är att smyckena ska ha en inbyggd mening och betydelse för den som bär det.

I utvecklingsprocessen arbetar Sofia nära några av Sveriges främsta silversmeder för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och hållbarhet i tillverkningen. Produktionen sker i noga utvalda fabriker i Italien, Israel och Thailand. Alla våra smycken går att köpa i äkta silver eller guldpläterad mässing.

Vi säljer direkt till våra kunder från vår webshop och har färre mellanhänder än andra smyckesmärken. Därför kan vi ge våra kunder större värde för pengarna.

OM FÖRETAGET

Företaget startades 2018 i Stockholm och tillverkar handgjorda smycken i silver och guldpläterat. Smyckena blev en succé direkt och är idag Sveriges snabbast växande smyckesföretag.

Sofia driver företaget tillsammans med maken Magnus som tidigare drivit och varit ytterst ansvarig för några av Sveriges ledande smyckesvarumärken. Däribland Efva Attling och Engelbert Juveler.