Hoppa över till innehåll

VÅR MISSION - SMYCKEN FÖR LIVET

Genom åren har Sofia mött människor som gjort henne ödmjuk inför livets utmaningar. Hon började designa smycken som en påminnelse om att det är viktigt att ta vara på livets guldkorn och att leva här och nu.

Därför bär alla hennes smycken på en historia. Det handlar om kärlek, glädje, hopp, vänskap, att leva i nuet och mycket annat. 

För den som bär smyckena är de inte bara vackra utan fungerar även som en symbol för det som är viktigt i livet.

Vi kallar det Smycken för Livet.

 

SÄG JA TILL KÄRLEK, LIVET, VÄNSKAP OCH ÄVENTYR

- Sofia Wistam

VÅRA SMYCKEN

Sofia designar och utvecklar alla smycken. Hennes utgångspunkt är att smyckena ska ha en inbyggd mening och betydelse för den som bär det.

I utvecklingsprocessen arbetar Sofia nära några av Sveriges främsta silversmeder för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och hållbarhet i tillverkningen. Produktionen sker i noga utvalda fabriker i Italien, Israel och Thailand. Alla våra smycken går att köpa i äkta silver eller guldpläterad mässing.

Vi säljer direkt till våra kunder från vår webshop och har färre mellanhänder än andra smyckesmärken. Därför kan vi ge våra kunder större värde för pengarna.

 

OM FÖRETAGET

Företaget startades 2018 i Stockholm och tillverkar handgjorda smycken i silver och guldpläterat. Smyckena blev en succé direkt och är idag Sveriges snabbast växande smyckesföretag.

Sofia driver företaget tillsammans med maken Magnus som tidigare drivit och varit ytterst ansvarig för några av Sveriges ledande smyckesvarumärken. Däribland Efva Attling och Engelbert Juveler.