SKICKAS INOM 24H - FRI FRAKT - ÖPPET KÖP 30 DAGAR
Search

Cart

Name Price QTY Product image
  • :

Subtotal:
View cart
Your cart is empty

PRESSMEDDELANDE 28:e OKT

Smycken By Sofia Wistam
Sofia Wistam är mest känd som TV-profil, men har genom åren även arbetat som stylist, fotograf, regissör, designer, radiopratare och podcastare.

De senaste åren har hon arbetat med programmet Sofias Änglar, där hon hjälper familjer som ställts inför tuffa prövningar i livet. I detta arbete föddes 2018 idén om att skapa smycken som man kan bära för att bli påmind om det som är viktigt i livet. Sedan dess har Sofia skapat flera smyckeskollektioner, däribland succérna Mamma och Heartbeat. Nu är det äntligen dags att presentera höstens nyheter, som är döpta till You Rock och Galax.
Företaget startades 2018 och säljer endast sina smycken online via bysofiawistam.com. Till driften av företaget har hon bland annat hjälp av sin make Magnus som tidigare har jobbat många år som VD för Efva Attling och suttit i styrelsen för Engelbert Juveler.
Sofia designar och konceptualiserar alla smycken. Alla By Sofia Wistams smycken bär på en historia. Det handlar om kärlek, glädje, hopp, vänskap, att leva i nuet och mycket annat. För den som bär smyckena kan det fungera som en symbol eller påminnelse kring det som är viktigt i livet. Vi kallar det Smycken för Livet.

 

YOU ROCK
En styrkekollektion med smycken av åttkantiga stenar. Kollektionen som lanseras 4:e november består av örhängen, halsband och ring med design av Sofia Wistam. Till kollektionen hör även ett halsband i större modell som kommer lanseras i början av 2022. Alla smycken är handgjorda i 925-silver och 18k guldpläterad mässing.
” Du äger. Ta ingen skit. Ta kontroll över ditt liv. Ett nitinspirerat lite tuffare smycke med attityd och kvinnlig touch. I detta utstrålar du styrka. Dina vägval och utmaningar ger dig kraft. Dessa åttkantiga små silverstenar reflekterar hur omvärlden ser på dig. En kvinna som vet vad hon vill.” 

GALAX
En kollektion bestående av örhängen, halsband och armband med små utspridda stjärnor, design av Sofia Wistam. Handgjorda smycken i 935-silver och 18k guldpläterad mässing.
” Var en stjärna och en bra förebild. Älska dig själv. Våga glittra och skapa ditt universum. Guida dig själv och andra samt var en bra vän. Bra vänner är som stjärnor. Du ser dem inte alltid, men du vet att de finns där.”
Sofias måtto är att försöka säga JA så ofta det bara går. Detta har tagit henne ut på många äventyr och ställt henne inför mängder av roliga utmaningar genom åren. Hon beskriver sitt liv som en bok eller film, där hon har insett att de jobbiga kapitlen också behövs. För perspektiv och för ödmjukhet.
 
Sin karriär startade Sofia på 80-talet som fotograf och stylist och arbetade med flera av Sveriges största artister. Redan då älskade hon form, kreativitet och lekfullhet.
Vid 27 års ålder började hon arbeta med tv och har där tangerat många olika tv-genrer. Allt från barnprogram som Soff-i-propp och galor till tävlingsprogram och dokumentärer. Hon har även arbetat som programledare i radio. Idag är Sofia ständigt aktuell i olika TV-program, framför allt Sofias Änglar på Kanal 5, och i sina sociala medier. 
I podcasten Wahlgren & Wistam kan man varje vecka höra henne och Pernilla Wahlgren prata om livets bergochdalbana. 
 
För utlån, frågor eller bokning av intervju vänligen kontakta:
CEO, Magnus Wistam: 0761-28 28 28